Ahoj,chtěl bych vědět,až bude příští event s tajemnou budovou za MD,jak barevná bude krabice(myslím,když se taj.budova staví,tak tu krabici)?
Diskuse
Kvůli přehlednosti mi můžete pokládat dotazy formou vzkazů na email zde. Mnozí z vás tuto možnost již využívají a i pro mne je tento způsob výhodnější.
Vlevo dole je volba "vyhledávání", kde můžete případně najít hledaný výraz.
Rady začátečníkům najdete zde
Rady a pomoc ke hře můžete najít i zde .
Diskusní téma: RisingCities
Datum: 26.07.2013
Titulek: tajemná budova
Titulek: Re: tajemná budova
...ahojky, tohle dopředu ví jen realizační tým hry, ale podle náznaků (nezaručených) by měla být možnost si časem vybrat, kterou skupinu tajemných domů chceme koupit.
Datum: 25.07.2013
Titulek: Most
Nevíte,na co je nebo co se bude dít s mostem(je na konci pozemků)?
Titulek: Re: Most
Most "zatím" nemá žádnou funkci.
Titulek: Vylepšení budov
Ted je nová funkce vylepšení a je to dobrý:D
Titulek: Re: Vylepšení budov
Co jsem dneska stihla je tady https://rising-cities.webnode.cz/vylepseni/
...zbytek později
Dali do hry trošku matematiky.-))
Titulek: věci v radnici
Kdy bude nějaká nová možnost(prostě ta nějaká věc)koupit nebo...v sekci radnice?
Titulek: Re: věci v radnici
Nevím, jestli dobře rozumím otázce? ....v Radnici jsou například zobrazeny balíčky... , které se dají koupit kdykoli, stačí na vybraný produkt kliknout a automaticky to přesměruje k nákupu.
Titulek: Re: Re: věci v radnici
Myslím jako třeba nějaký ten nový balíček,prostě nebo něco takového,ptal jsem se kdy to vydají(jestli nevíte)
Titulek: Re: Re: Re: věci v radnici
Tohle vůbec netuším...mám stejný přístup k informacím o novinkách jako vy všichni ostatní hráči.
Datum: 24.07.2013
Titulek: balíčky
Prosím vás nemohl by být produkční a studentský balíček levnější?(aspon o 50 kč)
Datum: 24.07.2013
Titulek: Re: balíčky
Ceny balíčků a vůbec všeho si určují tvůrci hry sami, tady to nikdo ovlivnit nemůže, my jsme tu všichni jen obyčejní hráči.
Datum: 21.07.2013
Titulek: kód
kedy bude bonusový kód?
Datum: 22.07.2013
Titulek: Re: kód
O vydávání bonusových kódů rozhodují tvůrci hry, takže my ostatní musíme čekat na oficiální oznámení, které se objeví nejčastěji jako první na FB .
Datum: 18.07.2013
Titulek: granit
Načo je granit? Načo sa ho dá použiť?
Datum: 19.07.2013
Titulek: Re: granit
Granit je stavební materiál a používá se k výstavbě a upgradech budov i radnice. Získává se při odstranění kamenů z plochy- čištěni.
Datum: 18.07.2013
Titulek: RTL 2
Ako sa dá dostať Budovu RTL 2?
Titulek: Re: RTL 2
tato budova se dá získat pouze při "nové" registraci z této stránky https://rising-cities.rtl2.de/
pak už se dá přihlašovat normálně v českém jazyce.
Jedná se o uvítací balíček pro nové hráče.
Titulek: Re: Re: RTL 2
Ďakujem
Datum: 22.07.2013
Titulek: Re: Re: RTL 2
Sice je to tak,ale já jsem se přes tu stránku registroval a nikdy jsem ten balíček nedostal!