Diskuse

Kvůli přehlednosti mi  můžete pokládat dotazy formou vzkazů na email zde. Mnozí z vás tuto možnost již využívají a i pro mne je tento způsob výhodnější.

Vlevo dole  je volba "vyhledávání", kde  můžete případně najít hledaný výraz. 

Rady začátečníkům najdete zde

Rady a pomoc ke  hře můžete  najít  i zde  .

Diskusní téma: RisingCities

Datum: 29.07.2013

Vložil: Handy

Titulek: Re: tržnica

Produkt se vrátí do skladu,ale poplatek se nevrací.

Vložil: roman

Titulek: Re: Re: tržnica

Dík.

Datum: 27.07.2013

Vložil: Teemo

Titulek: Prodej na tržišti/otázka

Ahoj,nevíte někdo kdy se bude moct aktivovat prodejní schránka na tržišti nebo dárek pro hráče?

TRŽIŠTĚ:Když si je zobrazíte jsou 4 na prodej a 1(ta kterou
myslím)
Dárek:V profilu avatara vše je v "přátelé"

otázka:Poslal jsem pozvánku hráči a ještě mu nedošla
Nevíte proč? díky

Titulek: Re: Prodej na tržišti/otázka

Jak se bude hra dále vyvíjet nevím, to rozhoduje RT, takže pro nás ostatní to bude překvapení.

U té pozvánky mohl být špatně napsaný nick, ať zkusí kontaktovat on tebe.

Titulek: Pozemek s taj.budovou

Nevíte,kolik stojí pozemek s obsahem tajemé budovy:"zhátralá kaple"

Titulek: Re: Pozemek s taj.budovou

Ceny pozemků jsou různé, podle toho, v jakém pořadí je kupuješ a kolik jich už koupených máš, takže přesnou částku ti asi nikdo neřekne, počítá se to nejspíš podle nějakého vzorce.

Titulek: Re: Re: Pozemek s taj.budovou

Právě mám level 17,většinou se mi cena zvyšuje podle levlu,je mi jedno co mi řeknete chtěl bych vědět cenu metrodolarů

Datum: 31.07.2013

Titulek: Re: Re: Re: Pozemek s taj.budovou

Pozemky jsem kupovala všechny za CK a poslední vyšel 7 000 000 CK, ceny MD neznám, ale také u nich bude podle mne záviset na počtu a pořadí těch už dříve koupených, takže to bude u každého jinak. Zobrazuje se cena pozemků přilehlých takže je potřeba se dostat k nejbližšímu sousednímu pozemku a tam se již cena objeví.

Titulek: Náměstí

Nevíte,jaká je zakázka pro 3 a 4 dodávku?
Odpověd mi napište jenom s produkty(a kolik toho bude)

Titulek: Re: Náměstí

ahojky, pokud myslíš produkty k akci na náměstí, vše je popsáno zde https://cs.board.bigpoint.com/risingcities/showthread.php?t=192589

Titulek: Re: Re: Náměstí

Moc dík :)))))

Datum: 26.07.2013

Vložil: maro

Titulek: bonusové kody

kedi bude bonusoví kód? nemal bi biť každí mesiac?

Titulek: Re: bonusové kody

Bonusové kódy se vydávají nepravidelně, jak se RT rozhodne... třeba nějaký vydají k ročnímu výročí vzniku hry, necháme se překvapit.

Titulek: Záchranné složky

ještě něco připíšu:Někdy se stane to že se děje jakoby "nouzová situace".Já vyšlu odborníky a nic se neděje.Je to nějaký "Error".A plýtvá mi to smlouvy!!!!!

Titulek: Re: Záchranné složky

...to se mi stává taky, většinou když mám získat 4 zlaté medaile.. . na fóru si na to stěžuje víc lidí, ale bylo nám napsáno, že to není tak závažná chyba, RT o tom ví a snad to někdy opraví.
Jinak k požadavkům na hru a bonusové kódy - já to nemůžu nijak ovlivnit - jak jsem už několikrát psala, jsem jen obyčejná hráčka jako vy ostatní a tuhle stránku tvořím, protože mne to prostě baví.

Titulek: Záchranné složky

Ahoj,na záchranných složkách mi vadí to,že se strašně často něco děje.To mi vždy plýtvá smlouvou a já to někdy nezvládnu. Nemohli udělat pro n.situace nějaké menší požadavky?

Titulek: Náměstí

Při akcích na náměstí se mění odměny.Počítám s obvyklou odměnou ale odměna-předmět "vylepšení" se mi líbí

Titulek: Re: Náměstí

...já bych brala raději nějaký zabezpečovací prvek. Dala jsem na stránku příklady "vylepšení" a jejich ovlivnění vlastností budovy. Také je potřeba si hlídat energii a náladu, které se po dobu trvání vylepšení může měnit a počítat s tím, že se to po vypršení času vrátí na původní hodnoty .

Titulek: tajemná budova

V posledním eventu s taj.budovou se mi moc líbily obytné budovy(chtěl jsem dostat "Dům v nebesích").A líbí se vám Lehátko "llios"?

Titulek: Re: tajemná budova

Mně se víc líbí tajemné budovy z druhé série, třeba nás někdy příště překvapí další sérií s jiným stylem.-)

<< 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>