Produkt se vrátí do skladu,ale poplatek se nevrací.
Diskuse
Kvůli přehlednosti mi můžete pokládat dotazy formou vzkazů na email zde. Mnozí z vás tuto možnost již využívají a i pro mne je tento způsob výhodnější.
Vlevo dole je volba "vyhledávání", kde můžete případně najít hledaný výraz.
Rady začátečníkům najdete zde
Rady a pomoc ke hře můžete najít i zde .
Diskusní téma: RisingCities
Datum: 29.07.2013
Titulek: Re: tržnica
Titulek: Re: Re: tržnica
Dík.
Datum: 27.07.2013
Titulek: Prodej na tržišti/otázka
Ahoj,nevíte někdo kdy se bude moct aktivovat prodejní schránka na tržišti nebo dárek pro hráče?
TRŽIŠTĚ:Když si je zobrazíte jsou 4 na prodej a 1(ta kterou
myslím)
Dárek:V profilu avatara vše je v "přátelé"
otázka:Poslal jsem pozvánku hráči a ještě mu nedošla
Nevíte proč? díky
Titulek: Re: Prodej na tržišti/otázka
Jak se bude hra dále vyvíjet nevím, to rozhoduje RT, takže pro nás ostatní to bude překvapení.
U té pozvánky mohl být špatně napsaný nick, ať zkusí kontaktovat on tebe.
Titulek: Pozemek s taj.budovou
Nevíte,kolik stojí pozemek s obsahem tajemé budovy:"zhátralá kaple"
Titulek: Re: Pozemek s taj.budovou
Ceny pozemků jsou různé, podle toho, v jakém pořadí je kupuješ a kolik jich už koupených máš, takže přesnou částku ti asi nikdo neřekne, počítá se to nejspíš podle nějakého vzorce.
Titulek: Re: Re: Pozemek s taj.budovou
Právě mám level 17,většinou se mi cena zvyšuje podle levlu,je mi jedno co mi řeknete chtěl bych vědět cenu metrodolarů
Datum: 31.07.2013
Titulek: Re: Re: Re: Pozemek s taj.budovou
Pozemky jsem kupovala všechny za CK a poslední vyšel 7 000 000 CK, ceny MD neznám, ale také u nich bude podle mne záviset na počtu a pořadí těch už dříve koupených, takže to bude u každého jinak. Zobrazuje se cena pozemků přilehlých takže je potřeba se dostat k nejbližšímu sousednímu pozemku a tam se již cena objeví.
Titulek: Náměstí
Nevíte,jaká je zakázka pro 3 a 4 dodávku?
Odpověd mi napište jenom s produkty(a kolik toho bude)
Titulek: Re: Náměstí
ahojky, pokud myslíš produkty k akci na náměstí, vše je popsáno zde https://cs.board.bigpoint.com/risingcities/showthread.php?t=192589
Titulek: Re: Re: Náměstí
Moc dík :)))))
Datum: 26.07.2013
Titulek: bonusové kody
kedi bude bonusoví kód? nemal bi biť každí mesiac?
Titulek: Re: bonusové kody
Bonusové kódy se vydávají nepravidelně, jak se RT rozhodne... třeba nějaký vydají k ročnímu výročí vzniku hry, necháme se překvapit.
Titulek: Záchranné složky
ještě něco připíšu:Někdy se stane to že se děje jakoby "nouzová situace".Já vyšlu odborníky a nic se neděje.Je to nějaký "Error".A plýtvá mi to smlouvy!!!!!
Titulek: Re: Záchranné složky
...to se mi stává taky, většinou když mám získat 4 zlaté medaile.. . na fóru si na to stěžuje víc lidí, ale bylo nám napsáno, že to není tak závažná chyba, RT o tom ví a snad to někdy opraví.
Jinak k požadavkům na hru a bonusové kódy - já to nemůžu nijak ovlivnit - jak jsem už několikrát psala, jsem jen obyčejná hráčka jako vy ostatní a tuhle stránku tvořím, protože mne to prostě baví.
Titulek: Záchranné složky
Ahoj,na záchranných složkách mi vadí to,že se strašně často něco děje.To mi vždy plýtvá smlouvou a já to někdy nezvládnu. Nemohli udělat pro n.situace nějaké menší požadavky?
Titulek: Náměstí
Při akcích na náměstí se mění odměny.Počítám s obvyklou odměnou ale odměna-předmět "vylepšení" se mi líbí
Titulek: Re: Náměstí
...já bych brala raději nějaký zabezpečovací prvek. Dala jsem na stránku příklady "vylepšení" a jejich ovlivnění vlastností budovy. Také je potřeba si hlídat energii a náladu, které se po dobu trvání vylepšení může měnit a počítat s tím, že se to po vypršení času vrátí na původní hodnoty .
Titulek: tajemná budova
V posledním eventu s taj.budovou se mi moc líbily obytné budovy(chtěl jsem dostat "Dům v nebesích").A líbí se vám Lehátko "llios"?
Titulek: Re: tajemná budova
Mně se víc líbí tajemné budovy z druhé série, třeba nás někdy příště překvapí další sérií s jiným stylem.-)